Header Ads

'Ada Perubahan 2cm,Saya Cuma Bagi Feedback Je' - Elfira Loy Backup Keberkesanan Ubat Peninggi.


Semalam hangat Elfira Loy menjadi buah mulut netizen apabila mempertahankan ubat peninggi yang dikatakan berkesan untuk dirinya.Elfira pula masih menegaskan bahawa kenyataan yang dia pernah menggunakan produk sebegitu dan berjaya menampakkan hasilnya.

Namun,doktor-doktor di Twitter pula menafikan hal tersebut kerana manusia normal mempunyai umur tertentu sebelum tulang berhenti membesar.

Ada juga mendakwa bahawa doktor yang membuat kenyataan ada sesetengah orang yang akan membesar selepas umur 20 tahun,bukan terehnti di umur itu seperti yang dikatakan Dr Beni Rusani itu.

Menurut Elfira pula,kenyataan sebegitu bukan berniat mempertahankan kawan sesama artis.Dia tidak menolak kemungkinan produk itu tidak membantu,hanya kuasa Allah semata.

Elfira juga memuatnaik gambar buku tulisan Dr Beni yang merupakan salah seorang doktor yang lantang mengkritik ubat peninggi itu. Namun tambahnya dia sudah tidak lagi berminat membaca buku itu.

Katanya buku itu menceritakan pengalaman sebagai doktor namun dia tidak suka orang yang tweet untuk meraih banyak RT dan menuduh dirinya. Tidak dapat dipastikan perkara itu ditujukan kepada siapa. Perli ke?


Sumber : Elfira Loy.
-www.kakishare.tv
FACEBOOK KIM SKIN

No comments

Powered by Blogger.
a