Header Ads

Dituduh Godem IG Zul Ariffin,Ini Respon Pedas Zahirah Macwilson Yang Sebenar..

Pelakon Zul Ariffin menjelaskan hubungan cintanya bersama Zahirah Macwilson sudah putus lebih sebulan yang lalu. Zul juga mempunyai sebab sendiri mengapa hubungan mereka berakhir.

Belum reda lagi dengan kisah putus cinta mereka, beberapa hari lalu, tidak diketahui adakah gambar yang tersebar itu telah diubah atau akaun Instagram telah digodam, satu akaun Instagram dengan nama Zul Ariffin didakwa telah kongsikan gambar alat sulit lelaki.

Namun,Seorang pengguna Twitter telah menuduh Zahirah sebagai pihak bertanggungjawab dengan isu tersebut.Sekali lagi nama Zahirah terpalit dengan kontroversi melanda apabila ada pihak mendakwa dia telah menggodam akauan instgaram Zul dan memuat naik gambar lucah berkenaan.

Seorang lagi netizen pula memanaskan lagi keadaan dengan satu lagi dakwaan mengenai isu Zahirah berselfie berhampiran jenazah.

Namun,Tidak mahu berdiam diri. Zahirah kemudian membalas komen tersebut dengan mengatakan ada perkara lebih penting untuk dilakukan dari bertindak sedemikian. Zahirah menjawab tuduhan tersebut dan bertanyakan dimana bukti tersebut dan menyoal netizen sama ada dia berada ditempat kejadian.Adalah lebih baik jika netizen berhenti untuk mengeluarkan spekulasi yang tidak sahih. Zul sendiri sebelum ini membuat kenyataan akaunnya di’hack’ pihak tidak bertanggungjawab dan memuatnaik gambar lucah berkenaan untuk mensensasikan keadaan.
Sumber : OH Bulan.
FACEBOOK KIM SKIN

No comments

Powered by Blogger.
a