Header Ads

'Doktor ini Dedahkan 8 Prosedur Kecantikan "Rosmah"18 Mei: Siapa yang tidak kenal dengan nama ini "Datin Seri Rosmah Mansor". Bila sebut sahaja namanya sudah pasti rakyat akan terbayang terus wajahnya.

Isteri bekas Perdana Menteri ke-6 ini kini sudah berusia 67 tahun. Sudah pasti perubahan muka dari zaman mudanya akan nampak.

Seorang doktor kosmetik terkenal dari Singapura telah menulis satu artikel di dalam webnya menjelaskan apa yang telah menyababkan muka Rosmah semakin hari semakin pelik?

"“Muka Rosmah ni memang nightmare. Terlalu hodoh dan menakutkan, dia contoh terbaik untuk menunjukkan hasil pembedahan yang tak sepatutnya terjadi. Anak dia, Azrene Ahmad pun ada cakap yang doktor estetik memang selalu datang kat rumah dorang,” kata Dr. Siew dalam satu entri Facebook."Namun Rosmah tidak pernah mengaku melakukan sebarang prosedur kecantikan.

Dr Siew sebagai seorang yang arif dalam bidang ini mendedahkan 8 prosedur kecantikan yang mungkin telah dilakukan oleh isteri bekas Perdana Menteri ke-6.

(1) Filler di pipi
(2) Filler pada dagunya
(3) Filler pada nasolabial folds
(4) Botox pada dahinya
(5) Botox pada kedutan mata
(6) Implan pembedahan pada hilang
(7) Pembedahan brow lift
(8) Hairspray diguna berlebihanItulah pembedahan yang dilakukan oleh Rosmah yang didedahkan oleh Dr Siew di dalam laman webnya. Dr Siew

No comments

Powered by Blogger.
a