Header Ads

Datang Memberikan Kenyataan 1MDB,"Netizen ‘Siasat’ Harga Beg Rosmah Ini & Hasilnya….5 JUN : Biasalah rakyat Malaysia pantang ada benda skit sekejap je viral. Kali ini beg yang dipakai oleh Datin Seri Rosmah viral siap sekali harganya diberikan oleh netizen.

Fuhh cepat betul korang buat kerja ea.  Menurut satu tweet yang dibuat oleh pengguna twitter dengan username @MeowPhone mendedahka bahawa harga beg tangan yang dipakai oleh Rosmah Mansor adalah bernilai RM5k lebih.Sebelum itu, Datin Seri Rosmah tiba di perkarangan SPRM pada jam 10 lebih bagi membantu siasatan melibatkan 1MDB.

Beliau yang hadir menaiki kereta menaiki Mercedez dari rumahnya di Taman Duta, Kuala Lumpur, tanpa kehadiran polis pengiring. Rosmah juga ditemani juga oleh anak perempuannya.

FB: Triherb
Sebelum ini dalam serbuan polis beberapa minggu lalu, 284 kotak berisi beg tangan mewah jenama Hermes dan Birkin dirampas dari kondominium Pavilion Residence milik anak bekas perdana menteri itu. Turut dirampas ialah 72 beg berisi wang tunai pelbagai mata wang asing, barangan kemas, jam tangan serta barangan berharga lain.

No comments

Powered by Blogger.
a