Header Ads

Rapat Dengan Model! 'Sepadan sangat' - Sufian Suhaimi Dah Jumpa Pengganti?

Penyanyi Sufian Suhaimi menafikan wanita dikenali sebagai Ayra Messi adalah kekasih barunya. Sufian, 26, berkata, Ayra adalah model dalam muzik video lagu Di Matamu yang dilancarkan Mac lalu.

Sufian menafikan wanita yang dikenali sebagai Ayra Messi adalah kekasih barunya. Wanita itu adalah model dalam muzik video lagunya Di Matamu. 

“Bagi peminat yang menonton muzik video ini mesti kenal dan tahu. Ayra adalah model dalam muzik video berkenaan. Kami tidak ada apa-apa hubungan istimewa seperti diperkatakan. Dalam erti kata lain, dia bukan kekasih saya.


“Cuma, semalam saya dijemput menghadiri acara pembukaan butik di Batu Pahat. Kebetulan, Ayra ada sekali. Jadi, kami terjumpa di situ. Memandangkan juru foto majlis itu rakan saya, kami pun acah-acah buat sesi fotografi,” katanya.

Ingin dijelaskan, ini bukan gimik atau nak memberi bayangan kepada sesuatu perkara. Saya harap peminat tidak salah faham.


"Mungkin dia nampak berbeza dalam muzik video dan gambar," katanya.

Perkembangan lain, Sufian dalam proses untuk merakamkan single duet bersama kumpulan wanita Indonesia, Shima.No comments

Powered by Blogger.
a