Header Ads

Erra Fazira buatkan ramai sebak & menitis air mataPelakon, penyanyi dan bekas Ratu Cantik Malaysia tak lain tak bukan Fazira binti Wan Chek atau dikenali sebagai Erra Fazira membuatkan ramai sebak dan terharu dengan hubungan berkasih sayang bersama satu-satu puteri kesayangannya, Engku Aleesya yang kini berusia 9 tahun hasil perkahwinan bersama Engku Emran dan berpisah pada tahun 2014 yang lalu.

Erra sering memuat naik gambar dan video bersama puterinya dan nampak jelas mereka dua beranak saling bermanja, rapat dan menyayangi satu sama lain.
Baru-baru ini, Erra Fazira berkongsi dengan peminat dan pengikutnya di laman Instagram beliau aktiviti rutin harian dia bersama anak perempuan kesayangannya itu.


Mereka dua beranak ini mempunyai hobi yang sangat unik menulis 'notes' dan kemudian memberi kejutan satu sama lain dengan ayat-ayat yang buatkan ramai sebak apabila membacanya.

Ini coretan dan tulisan Erra dan puterinya, Aleesya........


Rata-rata pengikut Erra Fazira meninggalkan komen sebak apabila membaca bait-bait kata yang ditulis oleh Erra dan anaknya.
Sumber : Instagram Erra Fazira 

No comments

Powered by Blogger.
a