Header Ads

Nantikan Promosi Hebat Jualan 12.12 VivoHo! Ho! Ho! Krismas tahun ini datang lebih awal bagi Vivo. Karnival Musim Krismas Vivo telah menawarkan promosi hebat sejak 28 November tapi promosi lebih hebat sedang menanti anda!

Pada harga RM1,599, korang kini boleh memiliki Vivo X21! Bukan itu sahaja, Y85 kini boleh didapati pada RM699 manakala Y71i pada RM499.

TAPI, korang hanya boleh mendapatkan harga ini pada Jualan 12.12 sahaja!


C:\Users\Ng\Documents\Work - Vivo\Press\2018 12Dec\Dec 6th - 12.12 Promo\WeChat Image_20181204142938.png

Korang tau tak, Vivo X21 mempunyai teknologi Pengimbasan Cap Jari Pada Skrin yang memudahkan kamu membuka kunci telefon. Sama dengan telefon Vivo yang lain, X21 menjanjikan pengambilan foto yang cantik. Kamera depan dan belakang X21 dilengkapi dengan 12MP teknologi dwi-pixel. Maka, gambar yang diambil akan kelihatan jelas.

Selalunya, korang pasti mempunyai masalah mengambil gambar dalam keadaan gelap atau backlight. Tapi dengan adanya AI HDR dalam X21, X21 akan melaraskan pencahayaan secara automatik mengikut tetapan gambar dan subjek. Lepas ini, gambar buruk tak akan wujud dalam kamus hidup korang.

Dengan adanya Vivo Y85, gambar cantik sudah pasti dalam tangan. Dengan kamera belakang 13MP dan kamera belakang sekunder 2MP, gambar yang ditangkap tu setaraf atau lebih baik lagi daripada gambar kamera profesional! Teknologi AI Face Beauty akan membuat segala pelarasan tetapan dan korang hanya perlu memberikan pose yang terbaik. Senang je kan?

Tak sabar nak memiliki telefon pintar Vivo? Korang boleh memiliki telefon pintar pada harga special semasa jualan 12.12 di semua rangkaian rasmi Vivo Concept Stores, pengedar sah dan rakan kerjasama Vivo.

Belian dalam talian juga bole dibuat di platform membeli-belah seperti Lazada, Shopee, 11 Street, Lmall dan Vivo E-Store (https://www.vivostore.com.my/).

Untuk maklumat lanjut, sila lawat Vivo Malaysia di Facebook, Instagram, Twitter dan YouTube.

#vivoMalaysia #vivoMY #AICamera #PerfectShot #HollyJollyWithvivo #Y85 #X21 #Y71i

No comments

Powered by Blogger.
a