Header Ads

Adakah Benar?? Kali Ini Gambar Bogel Ryzal Jaafar Yang Tersebar Pula??


Baru-baru ini tersebarnya cerita mengenai selebriti tanah air yang menjadi mangsa penyebaran gambar lucah.Itu lah yang terjadi pada selebriti kita yang menjadi mangsa pada mereka yang tidak bertanggungjawab.

Terbaru melibatkan pelakon Ryzal Jaafar pula yang terpalit dengan penyebaran gambar lucah.Dulu tercetusnya hujung tahun lalu dimana melibatkan selebriti antaranya adalah Anding Indrawati,Zul Ariffin dan Adam Lee.

Namun,menerusi laman twitter menampakkan gambar bogel yang kononnya milik pelakon tersebut terlihat empat keping gambar. Ryzal sebelum ini juga menafikan dakwaan gambar bogel itu adalah miliknya.
Terdapat juga dakwaan ianya telah disunting oleh seorang individu yang gemar memadan-suai gambar beberapa individu untuk tujuan melepaskan nafsunya.Gambar Ryzal suatu ketika dahulu dan telah disebarkan semula oleh mereka yang tidak bertanggungjawab.

Sebagai peminat mungkin boleh melaporkannya kepada Twitter untuk menutup segera akaun tersebut.Malahan,tidak pasti apakah tindakan yang bakal diambil oleh Ryzal.

Sumber : Twitter
-www.kakishare.tv
FACEBOOK KIM SKIN

No comments

Powered by Blogger.
a