Header Ads

(GAMBAR) Kecoh 1 Dunia, Detik Manis Perkahwinan Selebriti 2 Benua, Nick Jonas & Priyanka Chopra

Perkahwinan dengan jarak beza umur yang agak jauh dan percintaan dua benua iaitu antara pasangan selebriti Nick Jonas dan selebriti India iaitu Priyanka Chopra masih hangat diperkatakan di serata dunia.
A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on


Kedua-dua pasangan ini juga memuat naik gambar perkahwinan mereka di India dan juga di Amerika Syarikat.

Jodoh tak mengenal usia apabila sudah sayang antara satu sama lain dan saling menerima kelebihan dan kekurangan pasangan masing-masing, akhirnya pasti ke jinjang pelamin.

Tatkala Priyanka Chopra berusia 18 tahun dan ketika itu dia merupakan pemenang kelima anugerah berprestij untuk kali kedua berturut-turut, pada masa yang sama, ketika itu suaminya Nick Jonas masih sangat muda berumur 8 tahun dan baru setahun memulakan kerjaya sebagai pelakon teater dan seterusnya menjadi seorang penyanyi pada tahun 2002.Priyanka Chopra di Miss World 2000 berumur 18 tahun


Nick Jonas yang masih muda ketika itu, 8.


Walau bagaimanapun, beza umur berpuluh tahun sekali pun, jika sudah jodoh, pasti nampak kerserasiannya juga sama seperi Priyanka Chopra dan Nick Jonas yang berbeza umur 10 tahun jauhnya. Dua-dua sama cantik dan sama padan di sekitar majlis perkahwinan mereka.

Sekitar Majlis Perkahwinan Dua Pasangan Sama Cantik Sama Padan


Sumber : Priyanka Chopra, Nick Jonas 
No comments

Powered by Blogger.
a