Header Ads

Isu Campak Kotak Air Zam Zam, Akhirnya POS Malaysia Keluar Kenyataan Rasmi & Mohon MaafBerikutan video yang tular baru-baru ini seorang petugas KLIA didakwa melempar kotak air zam zam, telah tampil kakitangan yang ditugaskan di bahagian ketibaan penumpang KLIA memberikan penjelasan berhubung kejadian itu dan meminta orang ramai tidak menyalahkan mereka yang juga dalam keadaan terpaksa.

Sejurus kejadian yang menimbulkan amarah ramai netizen yang menonton video tular tersebut, satu kenyataan telah dikeluarkan bagi menjelaskan seterusnya meredakan isu tersebut daripada terus diperkatakan dan permohonan maaf dari pihak POS Malaysia melalui kenyataan ini.
Ini video yang tular di laman sosial Facebook 12 Disember lalu baru-baru ini tentang kelakuan salah seorang petugas di KLIA yang didakwa mencampakkan kotak berisi air zam-zam. Sejurus video ini tular, ianya telah mendapat perhatian netizen sehingga ramai tidak berpuas hati dengan tindakan yang dilakukan oleh petugas itu.Sumber : POS Malaysia  

No comments

Powered by Blogger.
a