Header Ads

(VIDEO) Lelaki Berbaju Putih Mendirikan Solat di Tengah Jalan, Menimbulkan Pelbagai KritikanRakaman video seorang lelaki berbaju putih dan berkain pelikat yang sedang menunaikan solat di tengah jalan raya sedang kereta lalu lalang malam tadi telah menimbulkan pelbagai kritikan Netizen apabila video tersebut tular di media sosial Twitter. 

Tindakan yang dianggap pelik kerana membahayakan keselamatan lelaki tersebut, telah dirakam oleh Shasha Rizki dan hingga kini video tersebut telah mendapat lebih 9000 retweet daripada pengguna-pengguna laman Twitter. 

Menurut wanita yang memuat naik video tersebut, dia tidak berniat mengaibkan sesiapa tetapi pelbagai tanda tanya dengan tindakan lelaki yang mengancam dirinya dalam bahaya beribadah di tengah-tengah jalan.Antara komen yang ditinggalkan oleh netizen apabila melihat video tular itu.


Dalam banyak-banyak komen netizen, ada satu komen yang memuat naik gambar ulasan daripada seorang ustaz tentang tindakan lelaki yang bertindak menunaikan solat di tengah jalan tersebut. 

Sumber : Shasha Rizki 

No comments

Powered by Blogger.
a