Header Ads

“Suami Orang Kelantan? No, Thank You!” – Adik NeelofaAmeera Khan atau lebih dikenali dengan nama Little Miss Khan, berusia 19 tahun antara yang paling popular dalam kalangan adik-beradik Neelofa. Boleh dikatakan Ameera sering menjadi perhatian di media sosial biarpun bukan seorang selebriti kerana dia seorang instafamous mempunyai jutaan pengikut di Instagram.

Baru-baru ini menerusi rancangan MeleTOP, Ameera menunjukkan bakatnya memasak nasi goreng dan perlu membeli bahan di pasar seorang diri.

Namun apa yang menjadi perhatian dalam rakaman tersebut adalah jawapan oleh Ameera apabila ditanya soalan berkaitan negeri asal bakal suaminya. Meskipun berasal dari Kelantan, Ameera menolak jika bakal suaminya berasal dari negeri yang sama.

You rasa bakal suami you orang Kelantan juga ke?'

 "No, thank you”, jawab Ameera.

Sedutan video jawapan mengenai bakal suaminya itu tular di laman Twitter dan mendapat pelbagai reaksi daripada netizen dimana rupanya ramai juga wanita diluar sana yang tidak mahukan suami dari Kelantan.Malah, ada juga netizen lelaki dari Kelantan mengatakan mereka juga tidak mahu berkahwin dengan wanita Kelantan kerana tidak gemarkan wanita bercakap dialek bahasa Kelantan.Tidak kurang juga ada netizen turut berkongsikan cerita dimana rakannya sangat tidak sukakan orang Kelantan, tetapi akhirnya berkahwin dengan orang Kelantan. Apa pun, jodoh di tangan Tuhan.

Sumber : Twitter DivaDell

No comments

Powered by Blogger.
a