Header Ads

Gara-gara Bertanding Dalam PRU-14 Mahu Tentang Abangnya Sendiri, Azwan Ali Mahu Belanja Kalau Menang??


Baru-baru ini,lama juga kita tidak mendengar khabar daripada Azwan Ali.Dia mengesahkan akan bertanding sebagai calon bebas pada Pilihan Raya ke 14 nanti untuk menentang abangnya iaitu Timbalan Presiden PKR,Datuk Seri Mohamed Azmin Ali.

Namun,Azwan juga tidak menolak kemungkinan untuk menggunakan strategi bersifat peribadi bagi tujuan reputasi adarah dagingnya sendiri.

“Saya berjuang atas prinsip dan perjuangan untuk menjahanamkan Azmin Ali. Ini adalah satu tugasan dan amanah yang mungkin orang lain tak mampu nak buat. Walaupun dikecam menjatuhkan darah daging sendiri, terpulanglah, kerana saya lebih mengenali pengkhianat bangsa ini,” jelasnya dipetik melalui BH Online.


Bagaimanapun,anda ditakdirkan menang, Azwan Ali akan belanja rendang selain menjelaskan jika dia kalah pun tidak mengapa kerana apa yang penting, peratus undi Azmin terjejas.

Kalau tewas pun tak apa. Saya tetap tidak berkudis dan tak akan menyesal kerana sekurang-kurangnya, peratus undi dia akan terjejas”

“Tapi jika menang, saya akan buat kenduri doa selamat terbesar dengan rakyat kawasan saya akan dapat merasa rendang saya secara percuma, dan tidak akan menjadi wakil rakyat yang hanya menjenguk kawasan ketika PRU,” katanya. Rasa-rasa nak makan rendang, bolehlah cuba mengundi Azwan Ali.


Sumber : Rotikaya, BH Online dan apajadah.com
-www.kakishare.tv
FACEBOOK KIM SKIN


No comments

Powered by Blogger.
a