Header Ads

Cantik Dan Jelas!! Ingin Tahu Rahsia Selfie Neelofa? Jom Tengok Apa Yang Hebat Sangat Gambar-Gambar Neelofa.


Rata-rata remaja pada zaman kini meminati gadget. Bukan? remaja sekarang akan memilih telefon pintar yang canggih untuk memberi kepuasan pada diri masing-maisng.Pasti ramai yang masih lagi guna apps untuk edit gambar ? Sudah ketinggalan zaman lah!

Rata-rata orang pasti ramai yang meminati berselfie. Bukan?Ramai golongan artis dan selebriti sosial media sekarang memuat naik gambar selfie yang cantik dan jelas. 

Ramai golongan artis dan selebriti sosial media sekarang memuat naik gambar selfie yang cantik dan jelas. Kebanyakan dari mereka menggunakan telefon pintar OPPO untuk dapatkan gambar yang lebih jelas dan bergaya. Malah Neelofa sekarang menggunakan telefon pintar OPPO F7.
Pastinya ramai yang akan perasan tentang Neelofa yang suka bergaya dengan pelbagai gaya selfienya. Gaya selfie beliau juga menjadi ikutan remaja di luar sana yang begitu mengagumi kecantikan beliau. Tapi adakah Neelofa seorang yang memang mahir dengan fungsi kamera?

Baru-baru ini di Anugerah Meletop Tengok sahaja gambar-gambar beliau sepanjang. Semuanya cantik dan menawan!


Bagaimanapun,OPPO Malaysia akan melancarkan OPPO F7,keluaran terbaru dan terkini.OPPO F7 kini dengan kamera depan 25MP,ia membolehkan selfie anda dengan jelas dan sempurna.Bukan itu saja,OPPO 7 juga ada AI,beauty 2.0 iaitu versi yang telah dinik taraf dan ia akan mengecam 296 ciri-ciri wajah anda.Hebat bukan?? Pengguna juga boleh mempunyai selfie yang kelihatan professional.

Malahan,Oppo F7 juga ada fungsi AR Stiker! Tak perlu donload apps yang lain.AR Sticker lebih menarik,kalau upload kat insta atau FB juga nampak menarik dan mudah mendapatkan "like".

Namun,selebriti yang lain juga menggunakan jenama Oppo.kelihatan gambar yang mereka gunakan nampak cantik dan jelas.Ini antara selebriti yang pakai jenama oppo.

Pelancaran OPPO F7 akan diadakan pada 19 April. OPPO Fans boleh tengok Facebook LIVE di Facebook OPPO Malaysia dan akan mempunyai peluang untuk memenangi OPPO F7 yang terbaru ini.
 

Jangan lupa untuk share link ini dan hashtag #OPPOF7 #Capturetherealyou.
Untuk maklumat lanjut boleh layari :
Facebook OPPO Malaysia: https://www.facebook.com/malaysiaoppo/ 

Untuk pengguna yang sudah pre-order OPPO F7 juga akan mendapat free gift yang menarik bernilai RM299 (Bluetooth headset, ring holder for phone, phone case).

Pre-order OPPO F7:
OPPO Concept Stores: http://www.oppo.com/my/shops/
OPPO Online Store: http://www.oppostore.com.my/oppo-f7/    
OPPO Sales point:  https://goo.gl/MwTd56   

No comments

Powered by Blogger.
a