Header Ads

'Sebagai Bekas Mangsa Geledah Pada Awal Subuh,Saya Tidak Setuju Dan Tidak Sesuai' - Nurul Izzah Beri Penjelasan...


Malam tadi berlakunya di kediaman bekas Perdana Menteri, polis membawa keluar tiga kotak berisi barangan peribadi dari kediaman Datuk Seri Najib Razak di Jalan Langgak Duta.

Ada yang merasakan serbuan yang diadakan pada malam semalam itu tidak sewajarnya diadakan.Menurut laporan Astro Awani. Kotak tersebut mengandungi beg tangan, pakaian serta hadiah milik bekas perdana menteri itu.

Naib Presiden PKR, Nurul Izzah Anwar tidak bersetuju dengan tindakan pihak polis menyerbu rumah bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Razak pada waktu yang tidak sesuai.

"Sebagai bekas mangsa geledah polis pada awal subuh, saya mesti menyatakan rasa tidak bersetuju ini terhadap tindakan menggeledah mana-mana kediaman pada waktu awal pagi dan tidak bersesuaian."Beliau mengulas tindakan polis yang menggeledah kediaman bekas Perdana Menteri itu di Langgak Duta di sini malam tadi.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial Bukit Aman, Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh yang turut mengesahkan tindakan itu berkata, proses menggeledah berkenaan dilakukan polis untuk ‘mencari sesuatu’ di kediaman Najib.


 

Sumber : Utusan Online Dan Metro
FACEBOOK KIM SKIN

No comments

Powered by Blogger.
a